Lufthansa.

Transportation 

Η Εταιρεία
Η Lufthansa German Airlines,  μέλος του Ομίλου Lufthansa, είναι o κορυφαίος γερμανικός αερομεταφορέας και μία από τις μεγαλύτερες αεροπορικές εταιρείες στον κόσμο. Μέσω των κόμβων της Φρανκφούρτης και του Μονάχου η Lufthansa εξυπηρετεί με 5.448 πτήσεις την εβδομάδα, 203 προορισμούς σε 77 χώρες σε 4 ηπείρους. H Lufthansa διαθέτει στόλο περίπου 300 αεροσκαφών, απασχολεί πάνω από 100.000 εργαζόμενους και κάθε χρόνο μετακινεί με ασφάλεια και αξιοπιστία περισσότερους από 60 εκατομμύρια επιβάτες.
 
Εταιρική Υπευθυνότητα – Προστασία του περιβάλλοντος
Η Lufthansa έχει επιλέξει τη βιώσιμη ανάπτυξη, ως δεσμευτική και βασική κατευθυντήρια γραμμή της στρατηγικής της. Ως πρωτοπόρος στην αεροπορική  βιομηχανία και παραμένοντας συνεπής στη δέσμευση της για την προστασία του περιβάλλοντος και τη βιωσιμότητα, η Lufthansa διαθέτει έναν από τους πιο τεχνολογικά προηγμένους και αποδοτικούς στόλους στον κόσμο. Η ναυαρχίδα του στόλου, το Α350-900 είναι το πλέον σύγχρονο και φιλικό προς το περιβάλλον αεροσκάφος μεγάλων αποστάσεων παγκοσμίως.


Το 2016 ο Όμιλος Lufthansa ξεκίνησε με επιτυχία το μεγαλύτερο πρόγραμμα ανανέωσης στόλου αξίας 36 δις ευρώ, ένα από τα μεγαλύτερα επενδυτικά προγράμματα που έχουν γίνει από γερμανικές επιχειρήσεις εισηγμένες στο χρηματιστήριο.
 
Προϊόντα - Υπηρεσίες - Δίκτυο
Καθημερινές πτήσεις συνδέουν την Ελλάδα με τα υπερσύγχρονα και βραβευμένα αεροδρόμια του Μονάχου και της Φρανκφούρτης, τους 2 κύριους κόμβους της Lufthansa. Από εκεί, μέσω των ιδανικών και πολυάριθμων ανταποκρίσεων, οι επιβάτες μπορούν να ταξιδέψουν σε όλον τον κόσμο.
Η Lufthansa ως μέλος του Lufthansa Group και της αεροπορικής συμμαχίας Star Alliance συμμετέχει στο μεγαλύτερο διεθνές δίκτυο προορισμών που καλύπτεται με 14.600 πτήσεις την εβδομάδα προσφέροντας στους ταξιδιώτες απεριόριστες επιλογές για επιχειρηματικά ταξίδια ή ταξίδια αναψυχής.


Κατηγορίες θέσεων
Διαλέξτε την αγαπημένη σας θέση μεταξύ της First Class, Business Class,  Econοmy Class ή της νέας Premium Economy Class που συνδυάζει άνεση και ελκυστικές τιμές και επιλέξτε τον επόμενο προορισμό σας!  
 
Lounges
Απολαμβάνοντας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, στις πολυτελείς lounges της Lufthansa θα μπορέσετε να χαλαρώσετε ή να απολαύστε τα πλούσια προσφερόμενα μενού που καλύπτουν κάθε επιθυμία και γευστική προτίμηση.
 
Πρόγραμματα τακτικών επιβατών - Άλλες υπηρεσίες
 
Miles & More
Το πρόγραμμα τακτικών επιβατών Miles & More σας προσφέρει πολλαπλές ευκαιρίες να κερδίσετε μίλια και να τα εξαργυρώσετε για την αγορά αεροπορικών εισιτηρίων ή άλλων προϊόντων.
 
PartnerPlusBenefit
Με το δωρεάν πρόγραμμα εταιρικών πόντων, οι εταιρείες συλλέγουν πολύτιμα BenefitPoints από τα επαγγελματικά ταξίδια του προσωπικού και των στελεχών τους. Οι πόντοι ανταλλάσσονται με αεροπορικά εισιτήρια ή άλλες υπηρεσίες και προϊόντα.

 

Μοναδικά προνόμια εν πτήσει
• Απολαύστε εν πτήσει τα μοναδικά μενού που έχουν επιμεληθεί βραβευμένοι σεφ και διασκεδάστε με τις τελευταίες κινηματογραφικές ταινίες, τα μουσικά προγράμματα και τις τηλεοπτικές σειρές για παιδιά και ενήλικες.
• Πραγματοποιήστε εν πτήσει μια γρήγορη συνομιλία με τους φίλους σας στο Facebook, απαντήστε σε σημαντικά μηνύματα του ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου ή ενημερώστε τους αγαπημένους σας για την ακριβή ώρα της άφιξής σας! Η υπηρεσία σύνδεσης στο διαδίκτυο εν πτήσει -FlyNet®- είναι διαθέσιμη σε όλα τα αεροσκάφη μεγάλων αποστάσεων, ενώ σταδιακά θα παρέχεται και στις πτήσεις μεσαίων αποστάσεων.

Κωνσταντίνος Τζεβελέκος
Γενικός Διευθυντής Πωλήσεων 

για την Ελλάδα και την Κύπρο του Lufthansa Group

 

 

Ξεκίνησε την καριέρα του το 1992 στη Lufthansa αναλαμβάνοντας τον πρώτο του διοικητικό ρόλο στο τμήμα κρατήσεων και εξυπηρέτησης ταξιδιωτικών γραφείων. Από το 2010 μέχρι το 2014 κατείχε τη θέση του Διευθυντή Πωλήσεων Ελλάδας. Από τον Σεπτέμβριο του 2014 ανέλαβε τα καθήκοντα του περιφερειακού διευθυντή πωλήσεων Ελλάδας και Κύπρου, ως επικεφαλής μιας ομάδας πωλητών στις δυο χώρες. Έχει εργασθεί στη Lufthansa συνολικά 24 χρόνια μέχρι σήμερα, αποκομίζοντας σημαντική εμπειρία σε όλους τους τομείς του κλάδου των επιβατικών αερομεταφορών.

 

Έχει σχεδιάσει, επιβλέψει και υλοποιήσει με επιτυχία πλήθος προγραμμάτων που αφορούν την παροχή υπηρεσιών της Lufthansa προς τους Έλληνες ταξιδιώτες και τη σύναψη στρατηγικών συνεργιών με την επιχειρηματική κοινότητα. Τον Φεβρουάριο του 2016 έγινε Γενικός Διευθυντής και ανέλαβε την εκπροσώπηση της εταιρείας. Είναι μέλος του Local Customer Advisory Group της Διεθνούς Ένωσης Αεροπορικών Εταιρειών (ΙΑΤΑ) Ελλάδας και Κύπρου και εκπροσωπεί τη Lufthansa στην Ένωση Εκπροσώπων Αεροπορικών Εταιριών (BAR) Ελλάδας και Κύπρου. Πέραν της Ελληνικής, μιλά Αγγλικά και Γερμανικά.

GREECE

designed by Symvo

GREECE